Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yeniden düzenlediği Hasan Subaşı Caddesi'nde altyapı çalışmaları tamamlandı. Beton ve asfaltlama çalışmalarının ardından caddenin 18 Şubat'ta trafiğe açılacağı bildirildi.
'Antalya'yı Cadde Cadde Güzelleştiriyoruz"' projesi kapsamında kent merkezindeki caddelerde yenileme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi'nin Hasan Subaşı ve Ali Çetinkaya caddelerinde başlattığı düzenleme çalışmaları devam ediyor. Hasan Subaşı Caddesi'nde TEDAŞ, ASAT, TELEKOM ve doğalgaz firmasıyla koordineli yürütülen çalışmalar kapsamında altyapı çalışmalarının tamamlandığı ve ekiplerin beton kaplama çalışmalarına başladığı kaydedildi.
Beton ve asfaltlama çalışmaları dolayısıyla geçici bir süreyle trafiğe kapatılan yolun 18 Şubat Pazartesi günü tekrar araç trafiğine açılacağı, Hasan Subaşı Caddesi yenileme projesi kapsamında ilk etapta Muratpaşa Camisi ile Antalya Valilik Binası arasında kalan yaklaşık 380 metrelik kısmın yapıldığı belirtildi. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Cengiz Toytunç Caddesi ve Kazım Özalp Caddesi kesişiminden Dönerciler Çarşısı'na kadar olan bölümde düzenleme yapılacağı ifade edilirken, Hasan Subaşı Caddesi'nde araç trafiğinin 2 şerit olarak düzenleneceği bildirildi.
(SK-Y)

14.02.2013 11:48:46 TSI

Editör: Wan Haber