Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Adana Demirspor'un 72. yılını kutlayarak, "Adana Demirspor'u gelecek sene Süper Lig'de görmek istiyoruz" dedi.
Lokum FM'in 'Sevdamız Futbol' programına katılan Hasan Şaş, 72. yılını kutlayan Adana Demirspor'a başarılar diledi. Adana Demirspor'un PTT 1. Lig'de yeni bir takım olmasına rağmen iyi gittiğini ifade eden Şaş, "Adana Demirspor kulübü hiçbir zaman unutamadığımız dostlarımızın olduğu köklü bir kulüp. Bize emekleri geçmiş insanlar var orada. Büyük bir camia. Adana Demirspor'un 72. yılını kutluyorum. Gelecekte büyük başarılar temenni ediyorum. İnşallah nice kuruluş yıl dönümlerine. Adana Demirspor'u gelecek sene Süper Lig'de görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
"Adan Demirspor'un her zaman iyi olmasını isterim" diyen Hasan Şaş, şunları söyledi:
"Ama profesyonellikte Galatasaray yardımcı antrenörlüğünde karşılaşırsam kendimizin galip gelmesini isteriz. Ama galip gelirken de geçen sene Türkiye Kupası'nda olduğu gibi buruk oluyoruz. İnşallah bizim aramızdaki maçlar iyi geçer diyelim. Hak eden kazanır. Önce bir Süper Lig'e çıkalım Adana Demirspor olarak gerisi düşünürüz zaten."
(ERN-AKL-Y)

29.12.2012 11:56:06 TSI

Editör: Wan Haber