Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde eğitim gören Ali Çiçek, 'Madalyalı Kahraman Şehir' konulu resim şiir ve kompozisyon yarışmasında Türkiye 4.'sü oldu.
Şanlıurfa'nın Harran ilçesi Kılıçlı Yetkin Okulu 8/A Sınıfı öğrencisi Ali Çiçek, Okul Müdürü Metin Şahin ve Türkçe öğretmeninin destekleriyle katıldığı ve Türkiye'nin birçok ilinden genelen katılımın olduğu, Kahramanmaraş'ın kurtuluşunu konu alan, Kahramanmaraş Belediyesi ve Kahramanmaraş Kültür Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği 'Madalyalı Kahraman Şehir' konulu resim şiir ve kompozisyon yarışmasına bir kompozisyon yazarak katılmasının ardından Türkiye 4.'sü oldu.
Alınan ödülün ardından okul müdürü ve öğretmenleriyle Harran ilçe kaymakamı M.Selami Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Yazıcı, öğrenci ve okul müdürünü tebrik ederek 8/A Sınıfı öğrencisi Ali Çiçek'e çeşitli hediyeler verdi.
Öğrencilerin başarısı için elinden geleni yapmaya çalıştığını belirten okul müdürü Metin Şahin, sosyal faaliyetlere katılımın öğrenci başarısında çok önemli rol oynadığını belirtti
Ayrıca, Kılıçlı İlköğretim Okulu bu yıl emniyet müdürlüğünün yapmış olduğu resim yarışmasında birinci, kitap okuma yarışmasında da üçüncü olmuştu.
(AA-AŞ-Y)

08.02.2013 15:31:20 TSI

Editör: Wan Haber