Ünlü yıldız oyuncu Hande doğandemir sinema filmi ile bomba gibi geliyor. Güneşi beklerken adlı dizide bo gösteren güzel oyuncu şimdilerde ise yepyeni bir sinema filmine soyunuyor.

Ünlü ve güzel oyuncu Hande Doğandemir yepyeni bir film ile bomba gibi geliyor. Güneşi beklerken dizisinin güzeli Hande Doğandemir yeni sinema filmi ile geliyor.Hande doğandemir Leyla ile mecnun adlı dizinin senaryosunu yazan Burak Aksakın  yazdığı BANA MASAL ANLATMA adlı sinemada boy göserecek. işte handenin yeni sinema filmindeki yeni rolü...


9 Ocakta  vizyona girecek olan Bana masal anlatma adlı sinemada oynayacak olan Hande doğandemir Burak aksak'ın kaleme aldığı senaryoda şunlar var.Suriçili dolmuş şoförü Rıza ( Fatih Artman ), doğup büyüdüğü mahallede, esnafın ve mahallelinin gözbebeği olan bir gençtir. Rıza’ya bildiği her şeyi unutturup ezber bozduran ise Ayperi ( hande doğandemir ) olacaktır.

 
“Bana Masal Anlatma” sıradan bir mahallede, eskimeyen dostlukların kanatları altındaki iki gencin hikayesi!Delikanlı, kalbi iyilikle dolu, kızlar konusunda şeytanın bacağını kıramamış, çekingen dolmuş şoförü Rıza... Kız ise, elini attığı her şeyi değiştirip güzelleştiren masal kahramanı, hayran olunası Ayperi…Filmde; Fatih Artman, Hande Doğandemir, Devrim Yakut, Tarık Ünlüoğlu Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik, Ercan Yazgan, Ani İpekkaya rol alıyor.Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun ise filmin konuk oyuncuları. 

 

dogan.jpg
      

 
Hande Doğandemir Biyografisi

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası da banka emeklisidir. Ankara’da okuduğu ortaokul ve lisede Fransızca eğitim gördü. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden İletişim sosyolojisi üzerine eğitim görerek mezun oldu. Üniversitede son sınıfta Erasmusla altı ay Fransa’nın Lilla şehrinde okudu. 

Üniversite bittikten sonra farklı bir alanda çalışmak istemiş ve ekran arkası deneyimler edindikten sonra Akademi 35’buçukta oyunculuk eğitimi almıştır.
Kamera arkasında programcılık yapmaya stajyerlikle başladı. Daha sonra rejiye geçti. sonra çalıştığı yerde editör yardımcısı oldu. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm’ün oyunculuk okuluna gitti.

2011 yılında başlamak üzere TRT Okul'da “Hatırlar mısınız?” adlı programda iki yıl sunuculuk yaptı.

2013 yılının Mart ayında Nejat İşler’le birlikte “Eti Browni” reklamında rol aldı.

2 Temmuz 2013 tarihinde Kanal D'de gösterime giren “Güneşi Beklerken” dizisinde başrollerini Emre Kınay, ve Kerem Bursin ile paylaştı.

2014 yılında Lipton reklamında oynadı.

Film ve Dizileri : 
2013 - 2014 - Güneşi Beklerken 
2012 - Şubat 
2012 - Leyla ile Mecnun 
2012 - Böyle bitmesin 
2012 - İbreti Ailem 
2011-2012 - Sen De gitme 
2010 - Keskin Bıçak 
2010 - Kahramanlar 

Editör: Wan Haber