Galatasaray'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Hamit Altıntop, Belek'te devam eden devre arası kampında GSTV'ye açıklamalarda bulundu.
Kamp çalışmalarının gayet iyi gittiğini belirten Hamit Altıntop, "Takım inanılmaz konsantre durumda. Hocalarımızla ikinci yarıya çok iyi hazırlanıyoruz. Kenetlendik. İdmanlara da bu şekilde çıkıyoruz. İstanbul'daki kadar soğuk olmasa da, burada da inanılmaz bir rüzgar vardı. İdmanları statta yapmadığımız için rüzgar antrenmanın kalitesini biraz etkileyebiliyor. Yine de en iyisini yaptığımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"BİZE YAKIŞMAYAN PUAN KAYIPLARI YAPTIK"
Sezonun ilk yarısındaki eksiklerini hocalarıyla konuştuklarını anlatan başarılı oyuncu, "Bize yakışmayan puan kayıpları yaptık. O puanları kaybetmesek tablo biraz daha farklı olabilirdi. Hedefimiz ilk yarıdan daha çok puan toplamak. Onu da başarabilirsek lider bitirebiliriz sezonu" dedi.

"İDMANLAR AĞIR"
Hamit Altıntop, idmanların biraz ağır olduğunu söylese de bunun normal olduğuna vurgu yaparak, "Bir hafta oldu ve idmanlar ağır diyebiliriz. İnsanda biraz yorgunluk olabilir; ama o da doğaldır. İyi çalışmanın karşılığı yorgunluktur, ağrı, sızıdır. Bunlar da normal. Daha ilk maça 7-8 günlük bir süremiz var. İnanılmaz bir heyecanla ilk maçı bekliyoruz" diye konuştu.

"TURU ATLAMAK İSTİYORUZ"
Milli oyuncu, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke 04 eşleşmesi ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Lige iyi başlarsak Schalke maçlarına farklı bir özgüvenle çıkabiliriz. Burada Schalke sözünü çok duydum. Alman basını da burada. İster istemez, geliyorlar, ayaküstü soruyorlar. Onlarda da bizdeki kadar bir heyecan var. Ama orası farklı bir alan. İlk önce lig, daha sonra Schalke maçı geldiğinde de onu en iyi şekilde oynayıp turu atlayarak hedefimize ulaşmak istiyoruz."
(RFK-RFK-S)

10.01.2013 14:20:51 TSI

Editör: Wan Haber