Kurtköy Doğa Koleji öğrenci meclisinin hazırladığı ve her ay ünlü kişilerin konuk olduğu, 'Rol Model' seminerlerinin bu ayki konuğu eski Trabzonsporlu ve milli futbolcu Hami Mandıralı oldu.
Frikikten attığı unutulmaz gollerle bir döneme damgasını vuran Mandıralı ile ilgili hazırlanan sunum ve attığı muhteşem gollerin gösterisi büyük ilgi gördü. Türkiye'de ilk defa Doğa Koleji tarafından uygulanan Kurtköy Doğa Koleji öğrenci meclisinin hazırlamış olduğu ve Doğa Okullarının uluslararası Akredite edilmiş ve sadece liselerde uygulanan, öğrencilerin hem hayata hemde üniversiteye hazırlanmasını sağlayan tMBA eğitim programları çerçevesinde gerçekleşen, 'Rol Model' seminerlerinin bu ayki konuğu eski Trabzonsporlu ve milli futbolcu Hami Mandıralı oldu. Kurtköy Doğa Koleji Konferans Salonunda gerçekleşen seminere Eski Trabzonsporlu ve Milli futbolcu Hami Mandıralı, Kurtköy Doğa Koleji Okul Müdürü Cengiz Hafiz Yedikardeş, Müdür yardımcılar ve okul öğrencileri katıldı.
Seminerde Doğa Koleji ve bölgede bulunan Mahir İz İlkokulu öğrencilerine futbolculuk birimlerini anlatan Hami Mandıralı öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Mandıralı, gençlerin gelecekte bir konuma gelebilmeleri için spor hakkında bilgi almalarını ve kendilerini bu konuda geliştirmelerini söyledi. Spor ve futbolun bir fedakarlık olduğunu belirten Mandıralı, "Ben futbola Trabzon'da bir hocamın sayesinde başladım. Bu işlerde disiplin ve karakter çok önemlidir. Sizler genç olarak hedeflerinizi çok iyi belirlemek zorundasınız. Ben futbolu tercih ettim. Ekmeğimi spordan kazandım. Siz Eğitimi ve Sporu bir arada götürülebilirsiniz" dedi.
Seminerde öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Mandıralı, bir öğrencinin Trabzonspor'da oynamasaydınız hangi takımda oynamak istersiniz sorusuna 'Tercihim Galatasaray olurdu' diye cevap verdi. Program sonunda okul müdürü Cengiz Hafiz Yedikardeş ve Doğa Koleji Öğrenci Meclis Başkanı Aydın Petekkaya ünlü futbolcuya teşekkür ederek çiçek takdim etti.
(UU)

06.12.2012 14:28:36 TSI

Editör: Wan Haber