AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, hasta ziyaretlerinde bulundu.
Milletvekili Hamarat, ilk olarak emekli müftü Osman Şahin'i evinde ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Bir süre Osman Şahin ile sohbet eden Hamarat, sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. Emekli müftü Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yaşam boyunca hayatın her evresini sağlıkta ve hastalıkta yaşayarak her anı tadıyoruz. Sağlık gibisi yok. Hep sağlıklı ve hayırlı ömürler geçirmeyi diliyoruz" dedi.
Hamarat, daha Şahin'i ziyaret ettikten sonra AK Parti Ünye İlçe Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Arslan'ın babası Recai Arslan'a 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Recai Arslan'a 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Hamarat, "İki tane büyüğümüzü ziyaret ettik. Zaman zaman bölgemize geliyoruz.İnsanlarımızla sağlıklı günlerinde de hasta olduklarında da doğrudan iletişim kurmaya çalışıyoruz. Hayatın her yönüyle derslerle dolu olduğunu biliyoruz. Hasta günlerimizden de sağlıklı günlerimizden de dersler çıkartmamız gerekiyor. Çünkü hayat bunu gerektiriyor" diye konuştu.
Milletvekili Hamarat'a ziyaretinde Gürgentepe Kaymakamı Murat Sarı, İl Genel Meclisi Daimi Üyesi Fahri Şahin, Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, iş adamı Abdülkadir Kibar, eşlik ettiler.
(RCP-SLH-Y)

18.01.2013 14:02:35 TSI

Editör: Wan Haber