AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, partisinin ilçe yönetimi ile bir araya geldi.
Hamarat yaptığı konuşmada, "AK Parti çatısı altında dedikodu üretilmiyor. Biz dedikodu üretmekten değil vatandaşa hizmet üretmekten keyif alıyoruz" dedi.
AK Parti binasında gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ın yanı sıra AK Parti Ünye İlçe Başkan Yardımcısı Adem Çalık, parti yönetimi ve üyeler katıldı. İlk konuşmayı yapan AK Parti Ünye İlçe Başkan Yardımcısı Âdem Çalık, yapılan hizmetlerden ve üye sayılarından bahsetti.
AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ise geçmiş yılları değerlendirmek için buluşma kararı aldıklarını belirterek konuşmasında önemli mesajlar verdi. Hamarat konuşmasına, hizmetlerin bereketlenerek devam ettiğini söyleyerek, "Parti teşkilatındaki arkadaşlarımız özveriyle ve siyasetin sadece siyaset olsun diye değil hizmet olsun diye yapıldığı bir çatı altında bu hizmetleri yürütüyorlar. İyi niyetle 10 yıl önce çıkılmış olan bu yolda bugüne kadar tökezlemeden geldiysek ve her geçen gün milletimizin güvenine daha çok layık olduysak, bunda sayın başbakanımız başta olmak üzere teşkilatın büyük gayretinin yanında iyi temsiliniz sayesinde bugün hizmetler bereketlenerek devam ediyor" diye konuştu.
AK Parti'nin kapısının dedikoduya kapalı olduğunu, hizmet etmeye ise açık olduğunu da ifade eden Hamarat, "Teşkilatlarımızın tek gündemi hizmettir, başka gündemi yoktur. Siyasetin en büyük düşmanı dedikodudur. Dedikodulara kimse kulak asmasın. AK Parti çatısı altında sadece hizmet konuşuluyor ve yapılan işle de bunu ispat ediyoruz. Eski günleri özleyenler olabilir, eskiden ne güzel oturuyorduk, ne güzel keyif alıyorduk diyebilir ama biz sadece hizmet yapmaktan keyif alıyoruz, dedikodu yapmaktan değil. Onun için AK Parti'nin kapısından içeri yalan, aldatma ve dedikodu girmez. Dedikodulara ümit bağlayanlar varsa şimdiden defterlerinden silsinler. Eğer Ünye ile ilgili sözü veya fikri olan varsa AK Parti'nin kapısı her zaman açık. Ben gelemiyorum diyen varsa arasın bizleri ayağına gideriz" şeklinde konuştu.
(SAM-SLH-Y)

19.01.2013 14:52:39 TSI

Editör: Wan Haber