Bölgesel Amatör Liginde başarılı bir tablo çizerek deplasmanda Ağrı 1970 Sporu ile karşılaşan Hakkari Spor, oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısında Sinan Timur’un attığı golle 1-0 sahadan galip ayrıldı.

Hakkari Spor Kulübü As Başkanı Necmi Güldal, kenti Bölgesel Amatör Liginde başarıyla temsil eden Hakkari Sporun şampiyonluk yolunda Ağrı 1970 Sporu deplasmanda 9 kişi kalmasına rağmen 1-0 yenerek büyük bir zafer kazandığını söyledi. Hakkari Sporun aldığı bu cok önemli galibiyetle puanını 10 yaparak 3. sıraya yükseldiğini ifade eden Güldal, şampiyonluk yolunda büyük bir adım daha atmış olduğunu belirtti.

Hakkari Spor Kulüp Başkanı Cebrail Işık da, “Rakiplerimiz milyonlarca harcama yaparken, biz Hakkari Spor olarak çok cüzi bir bütçesi ile zor şartlar altında mücadele ediyoruz. Hakkarili iş adamlarımızın takımımıza destek vermeleri istiyoruz. Bu hafta yapılacak olan Hakkari Spor ve Mardin Spor maçına herkesi davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hakkâri Sporu adım adım 3. lige taşımayı istediklerini ifade eden Işık, “Bu açıdan Hakkâri’de iyi bir takım kurduk ve yolumuza kayıpsız devam ettiğimiz için mutluyuz. İnşallah sezon sonu takımımızı 3. ligine taşıyarak, ilimizde tekrar profesyonel lig heyecanı yaşatacağız” ifadelerini kullandı. İHA

Editör: Wan Haber