Hakkari'nin Çukurca ilçesinde askeri birliğe düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Adanalı uzman çavuş Mehmet Doğan'ın ailesine acı haber Artvin'in Yusufeli ilçesinde polis olarak görev yapan oğullarının evinde verildi. Acılı aile haberi alır almaz Yusufeli ilçesinden memleketleri Adana'ya hareket etti.
Şehit Uzman Çavuş Mehmet Doğan'ın babası Ali Doğan ile annesi Hacer Doğan bir süre önce Yusufeli ilçesinde görev yapan oğulları Hasan Doğan'ın ziyaretine gelmişlerdi. Acılı baba ve anne bu sabah Hakkari'den gelen şehit haberi ile sarsıldı. Evli ve 1 çocuk babası 35 yaşındaki uzman çavuş Mehmet Doğan'ın şehit haberi anne ve babasına Yusufeli Kaymakamı Cumhur Duran, İlçe Emiyet Amiri Mustafa Cantürk ve Yusufeli Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Serkan Günendi tarafından verildi. Daha sonra ailenin evine taziyeye Artvin Garnizon Komutanı Piyade Albay Güven Dalgıç ve Jandarma Albay Alper Sır gelerek şehit ailesine başsağlığı dilediler. Baş sağlığından sonra aile görevliler nezaretinde Erzurum Havaalanı'na oradan da memleketleri olan Adana'ya gönderildi.
Baba Ali Doğan ve annesi Hacer Doğan, terör örgütüne "Devletimiz sağolsun. Hainlerin eli kırılsın" diyerek tepki gösterdi.
(ND-ÖS-Y)

08.01.2013 12:54:24 TSI

Editör: Wan Haber