Ligin 1. sırasında yer alan Hakkari Gücü ve 2. sırasında yer alan Hakkari Spor arasında oynanan son müsabakayı Hakkari Spor 2-1 kazanarak 2013-2014 sezonunun şampiyonluğunu ilan etti.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakayı Hakkari Spor 2-1 kazanarak Bölgesel Amatör lig baraj karşılaşmasında Yüksekova Belediye Spora karşı oynamaya hak kazandı. Tüm hafta boyunca merakla sonucu beklenen karşılaşmaya taraftarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Hakkari Spor teknik direktörü Necmi Güldal, "Zorluk derecesi ve tansiyonu oldukça yüksek olan maçta rakibimizden 2 puan geriden gelip galibiyetle ligi şampiyon bitirdiğimiz için mutluyuz. Sezon başından beri büyük emekler harcayıp lige hazırlandık. Yıl boyunca oynanan tüm müsabakalarda namağlup olarak ligi şampiyon bitirdiğimiz için çok mutluyuz. Bütün futbolcularımı yıl boyu göstermiş oldukları fedakarlık ve başarılarından dolayı hepsini yürekten kutluyorum ve şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğimize inanıyorum" dedi

Güldal, "Yaş ortalaması 19 olan ve Hakkari futbol tarihinin namağlup şampiyon olarak bitiren en genç takımı olarak tarihe geçtik. Müsabakaya yoğun ilgi olması bize moral verdi. Maçı izlemeye gelen taraftarlara seyir zevki yüksek bir maç izlettiğimiz için ayrıca mutluyuz. Maçtan sonra hepimizin arzuladığı ve sahalarda olması gereken centilmenlik örneğini gösterip maçtan sonra takımımızı tebrik eden Hakkari Gücü futbolcu ve teknik heyetine de teşekkür ediyoruz. İlimizi bölgesel amatör ligi baraj maçında Yüksekova Belediye Sporla oynayacağımız müsabakada en iyi şekilde temsil edip galip gelerek Bal Ligi'ne çıkmayı hedefliyoruz.

27 Nisan 2014 tarihinde şehir stadında oynanacak müsabakaya tüm spor camiamızı ve vatandaşlarımızı takımımıza destek olmak üzere davet ediyoruz.

Bize destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Yuksekovahaber

Hakkari Derbisinde Gülen Taraf Hakkari Spor Oldu

Hakkari Derbisinde Gülen Taraf Hakkari Spor Oldu

Hakkari Derbisinde Gülen Taraf Hakkari Spor Oldu

Editör: Wan Haber