AK Parti'ye adaylık başvurusu yaptığı günden bugüne en çok konuşulan isimler arasında yer alan eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan, AK Parti Genel Merkezi'ne yaptığı başvuruyu sürpriz bir kararla geri çekti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hakan Fidan, bu ifadelere yer verdi.

AK Parti 'den milletvekili adaylığı için MİT Müsteşarlığı'ndan istifa eden Hakan Fidan sürpriz bir kararla yaptığı başvuruyu geri çekti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan , Hakan Fidan'ın milletvekili adaylığını eleştirmiş ve MİT Müsteşarı olarak kalmasını arzu ettiğini söylemişti.

Milli İstihbarat Teşkilatı Eski Müsteşarı Hakan Fidan, 25'inci Dönem milletvekili genel seçimleri aday adaylığı başvurusunu geri çekti.

'HER VAZİFEYE HAZIRIM' DEDİ, BAŞVURUYU ÇEKTİ

Fidan, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi :
      
"Gördüğüm lüzum üzerine, bugün itibariyle 25'inci Dönem milletvekili genel seçimleri aday adaylığı başvurumu geri çekmiş bulunuyorum.
      
Ülkeme ve milletime hizmet yolunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tevdi edilen her vazifeyi hakkıyla yerine getirmenin gayreti içinde olacağım. Bu vesileyle, destek ve itimatlarından dolayı, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve aziz milletimize şükranlarımı arz eder, saygılar sunarım. Dr. Hakan Fidan."

Editör: Wan Haber