Kırıkkale Merkeze Bağlı Hacılar Kasabası Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, kasabaya kazandırılan hizmetleri basın mensuplarına tanıttı. Başta eğitim olmak üzere birçok yeni hizmete imza atan Başkan Bağrıaçık, "Kasabamıza hizmet etmek için tüm çabamızı sarf ediyoruz" dedi.
Geçtiğimiz yıl belediye meclisi kararı ile belediye başkanlığını üstlenen Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık 11 ay içerisinde yaptığı hizmetleri basın mensupları ile paylaştı. Eğitime önem verdiğini dile getiren Başkan Bağrıaçık kasabaya 24 derslikli modern bir ilköğretim okulu yapıldığını, 2013-2014 eğitim yılında hizmete gireceğini kaydetti.
Kasabaya hizmet etmek için çalışma arkadaşları ile birlikte elinden gelen tüm gayreti sarf ettiğini dile getiren Başkan Bağrıaçık, "Ben göreve geleli 11 ay oldu. Bu sürede ekibimle yaptığımız çalışma planı dahilinde söz verdiğimiz tüm hizmetleri yerine getirdik. 24 derslikli modern bir ilköğretim okulu inşaatını tamamlamak üzereyiz. Kasabamıza içme suyu getirdik. Bir hafta içerisinde kasabamız doğal gaza kavuşacak. Aldığımız modern hizmet araçları için garaj yaptık. Daha temiz bir belde olmak için çöp arabası ve çıkabilecek yangınlara anında müdahale etmek için modern bir itfaiye aracını kasabamıza kazandırdık. Yakın zamanda havai hat olan elektrik tellerini yer altına taşıyacağız. Bundan sonra da hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz" dedi.
(VY-BÖ)

22.01.2013 17:38:37 TSI

Editör: Wan Haber