Çek Cumhuriyetindeki ünlü yıldız dizi oyuncusu aktris Diana Korbelova fahişe çıktı!  gençlik dizisinde oynayan Diana Korbelova hakkında büyük skandal sosyal medyaya bomba gibi düştü. Sokak isimli dizide oynayan genç oyuncunun para karşılığı fahişelik yaptığı ortaya çıktı.

 

çek Cumhuriyetinde bir gençlik dizisinde boy gösteren dizinin yıldız akstristi Diana Korbelova hakkında flaş  haber sosyal medyada patlak verdi.

 

Gençlik ismindeki dizide oynayan Diana Korbelova fahişe olduğu ortaya çıktı. sosyal medya üzerinden onunla ilgili durumları anlatılmaları üzerine skandal olay ortaya çıktı.

 

Diana Korbelova hakkında para karşılığı fahişelik yaptığı haberleri sosyal medayanın gündemine oturdu.Bir müşterisinin onun hakkında tüm diğer kızlardan çok müşterisi olduğu ve onu kıskanıyorlardı açıklaması yapıldığı söylendi.

 

Bir diğer müşterisi işe onun hakkında kendisi ile yattığını ve çok memnun olduğunu ve tekrar ziyaret edeceğini söyleyen açıklamlarda yapıldı.

 

çıkan bu haberlerin ardından televizyon kanalından yapılan açıklamada Diana Korbelova  bu işinden dolayı dizi ile ilişiğinin kesildiğive kariyerinin sona erdiği belirtildi.

 

korbanov.jpg

 

bar.jpg

Editör: Wan Haber