Güzel şarkıcı sunucu ve köşe yazarı Ömür Gedik yılbaşına Kıbrıstaki Doğuş maserya adlı mekanda sahne aldı ve hem kıyaeti ve güzelliği ile göz doldurdu. Güzel sanatçı Ömür Gedik kıyafeti ile jenifer lopezi aratmadı ve 2015 yeni yıla kıbrısta sahne alarak yılbaşına girdi.Güzel şarkıcı Ömür Gedik zerafeti ile akılları baştan aldı. Ünlü sunucu şarkıcı ve yazar olan Ömür Gedik yılbaşına Kıbrısta sahne alarak girdi. Ünlü isim ömür gedik'in beyaz ayakkabıları dikkatlerden kaçmadı..

Güzel sarışın Ömür Gedik kıbrısta çıktığı sahnede güzelliği kıyafeti ve zerafeti ile mekanı hınca hınç dolduran seyircileri adeta büyüledi. Güzel sanatçı Ömür gedik kıbrıs doğuş maseryada çıktığı sahnede mekanı dolduranlara keyifli anlar yaşatan ömür 2 saat gibi sahnede kaldı ve "yeni yılda aynaya baktığınızda gördüğünüz kişi sizin hoşunuza gitsin, size bakanların gördükleri de onların mutlu etsin" dileğiyle yeni yıla girdi.

Güzel sanatçı ve şarkıcı Ömür gedik giydiği yeşil kıyafeti ile hayranlarından tam not aldı ve ünlü ismin sahnede beyaz spor ayakkabı ile çıkması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü isim Ömür gedik dünyada yeni trend olan şey sahnede rahat olamak ve enson jenifer lopez spor ayakkabı ile çıktı ve bende şimdi bu fikri ilkez denemek istedim dedi

omur-gedik.jpeg

Editör: Wan Haber