Ünlü oyuncu Pelin karahan ve Bedri Güntay ikili çiftinin bir bebekleri oldu ve güzel oyuncu pelin karahan anne oldu ve bu güzel durumu yakın arkadaşları olan Merve Boluğur paylaştı. ünlü oyuncu Pelin karahan gört gözle ve büyük bir heyecan la beklediği yavrusunu yani bebeğini nihayet kucağına aldı ve mutlu oldu.


Ünlü güzel oyuncu Pelin karahan doğum yaptı ve anne oldu. Güzel oyuncu Pelin Karahannın doğum müjdesini Merve boluğur paylaştı...Güzel oyuncunun merakla beklediği bebeği annesine kavuştu...DOğum sonrasında kendisini ziyarette bulunan yine ünlü oyunculardan olan Merve Boluğur da vardı ve Pelin karahanın eski rol arkadaşı olan Merve boluğur  Pelin karahanın eşi olan Bedri ile öz çekim yaptı ve paylaştı..


Haberi duyan Pelin Karahan'ın takipçileri de sosyal medyadan mesaj yağdırdı. Doğuma son iki ay kala yaptığı açıklama ile herkesi şaşırtan Karahan, daha ilki doğmadan ikinci bebeğin planlarını yapmaya başladıklarının sinyalini verdi: "Bence ikincisi de erkek olacak, içime öyle doğuyor!"

 

poelin.jpg

Editör: Wan Haber