Ekranların güzel kadını Nurgül Yeşilçay sedef adasında alınan belli orandaki araplar tarafından alınan arazi için için tepki gösterdi. Güzel oyuncu adada alınan 4 dönüm arazide ve çevresinde meydana gelen imar değişikliğine tepki gösterdi.


Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan beklenmedik süpriz tepki geldi. Ekranların güzel gözlü güzeli Nurgül yeşilçay'dan sedef adasına imar tepkisi... Adanın sit alanında olan ada için ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay suudi arabistan kralı abdullah bin abdülazizin kardeşi saddamın 2011 senesinde  aldığı 4 dönüm için  bakanlıktan imaz izni çıktı ve bu durumu Nurgül Yeşilçay'dan tepki geldi.

nuro.jpg

GÜZEL OYUNCU NURGÜL YEŞİLÇAY TWITTER’DAN TEPKİ GÖSTERDİ

Paramparça dizisinde Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşan Nurgül Yeşilçay , alınan karara tepki gösterdi. Twitter 'da açıklamalarda bulunan Yeşilçay  “Adanın imara açılmasından sonra yaralarını,eksiklerini,coşkusunu,dertlerini sevdiğim,batılıyken doğulu,doğuluyken batılı ama yazları hep sıcak ve samimi,kışları tedirgin olan memleketimden bir cennet . Özlemle, bozulmasından korkumdan serzenişle,yine özlediğimiz koyları bulmak ümidiyle!!!! Sedef Adasi da imara açılmış!” dedi.

Editör: Wan Haber