Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, kolonları yıkılan ve can güvenliği nedeniyle boşaltılan 9 katlı binanın yıkımını izleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Geçtiğimiz günlerde, 9 katlı bir binanın kolonlarının çökme aşamasına geldiğinin basına yansıması üzerine, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç binada incelemede bulunmuş, ardından bina sakinlerinin ev kirası karşılanmak üzere binanın boşaltımı sağlanmıştı.
Bugün Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba yıkılan binada incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşçi ve müteahhitlerle görüşen Başkan Fakıbaba burada bir açıklama yaparak, "Vatandaşın tırnağına zarar gelmiş olsa, bize zarar gelmiştir" dedi.
Fakıbaba, "Arkadaşlarımız maddi olarak hiçbir şeyden kaçınmadılar. Gerekli yıkım şartları yerine getirildi ve belediyemiz her türlü imkanı sağladı. Özellikle dairede oturan vatandaşlara geçmiş olsun diyorum. İnşallah belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Her daim vatandaşın yanındayız" diye konuştu.
(MUD-SO-Y)

03.02.2013 16:15:04 TSI

Editör: Wan Haber