Gürsu Belediyesi Doğa Sporları Uygulama ve Eğitim Birimi'nin Okçuluk Federasyonu İl Temsilciliği iş birliğiyle gerçekleştirdiği "Bursa Okçuluk Kupası" genç sporcuların yarışına sahne oldu.
Bursa, İstanbul, Isparta, Bolu, Bilecik ve Yalova'dan katılan okçuluk takımlarından yaklaşık yüz sporcunun mücadele ettiği yarışma, 9-10, 11-12, 13-14 ve Yıldızlar kategorilerinde yapıldı. Emek İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Bursa Okçuluk Kupası'na Bursa'yı temsilen Gürsu Belediyesi, Bursa Okçuluk Kulübü, Melek Okçuluk ve Orhangazi Gençlik ve Spor Eğitim Derneği kulüpleri katıldı.
İki gün süren müsabakalarda 9-10 yaş bayanlar kategorisinde Yalova GHSİM takımından Şevval İnce, erkekler kategorisinde Bursa Okçuluk Kulübü'nden Efe Çal birinci oldu. 11-12 yaş bayanlar kategorisinde Gürsu Belediyesi okçuluk takımından İlayda Altı, erkekler kategorisinde Gürsu Belediyesi okçuluk takımından Bilgehan Kaplan birinci oldu. 13-14 yaş bayanlar kategorisinde Orhangazi OGESED takımından Gözde Koyuncu, erkekler kategorisinde Ispartaspor Kulübü Batuhan Can birinci oldu. Yıldız bayanlar kategorisinde, Demka İstanbul takımından Afra Kahraman, erkekler kategorisinde Ispartaspor Kulübü Kubilay Dağıtmaç birinci oldu.
Yarışmaya 22 sporcuyla katılan Gürsu Belediyesi Okçuluk Takımı 4 madalya ve 3 kupa kazandı.
Sporcuların yarışmalarda kazandıkları derecelerle gurur duyduklarını söyleyen Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, "Belediyemiz Doğa Sporları Uygulama ve Eğitim Birimi bünyesinde, her hafta düzenli olarak verilen eğitimlerle yetişen bu sporcularımızın başarıları bizleri daha da motive etmekte. Onlar böyle başarılara imza attıkça biz de ilçemizde spor yapma imkanını artırıyoruz. Bütün sporcularımızı tebrik ediyorum " dedi.
(MŞ)

10.02.2013 09:31:23 TSI

Editör: Wan Haber