Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, yarın 19 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını dolu tribünlere oynamak istediklerini söyledi.
Murat Gürsoy, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının Orduspor için çok önemli olduğunu belirterek, "Yarın Medical Park Antalyaspor'u konuk edeceğiz. Bizim için gerçekten çok önemli bir karşılaşma. Galibiyetten başka düşüncemiz yok. Kötü gidişatımıza son vermek için bu karşılaşmayı önemsiyoruz. Bu karşılaşmayı kazandıktan sonra Akhisar Belediyespor karşılaşmasını da kazanıp ilk yarıyı 6 puan alarak sonlandırmak istiyoruz. Bu kritik karşılaşmada taraftarımıza her zaman olduğu gibi ihtiyacımız var. Taraftarımızın 19 Eylül Stadyumu'nu doldurmasını bekliyoruz. Bu karşılaşma Ordu için, Orduspor için çok önemlidir. Amacımız Medical Park Antalyaspor'u eli boş göndermek" diye konuştu.
Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Orduspor-Medical Park Antalyaspor karşılaşması yarın saat 16.00'da Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Bu zorlu karşılaşmayı Fırat Aydunus yönetecek.
(RCP-GKH-BH-S)

15.12.2012 15:11:20 TSI

Editör: Wan Haber