CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Nilüfer Belediyesi'ni ziyaret etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, kısa süreliğine geldiği Bursa'da Nilüfer Belediyesi'ni de ziyaret etti. Başkan Mustafa Bozbey'in makamında gerçekleşen ziyarette, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve çok sayıda parti üyesi bulundu.
Parti çalışmaları ve izlenecek yol hakkında partililere önemli mesajlar veren Tekin, "Seçime 3 ay kala çalışmak başarı getirmez. Şimdi sahaya ineceksin. Halkla buluşup sıkıntılarına kulak vereceksin, çözüm arayacaksın. Seçmenin ilk önceliği ekonomidir. Ekonomi iktidarları getirir ve götürür. Seçmene direk ideolojiyle yaklaşmak ters etki yapabilir" dedi.
CHP'nin 41 adet Türkiye için hazırlanmış projesi olduğuna dikkat çeken Tekin, "Bu projeler 2050 yılına kadar güncelliğini koruyacaktır. Bu projelerin 5 tanesini hükümet uygulamaya başladı. Ancak bizim partililerimiz de bu projeleri iyi ele alıp değerlendirerek halka aktarmalı. Halkla iç içe olmadan yapacaklarını anlatmadan seçim kazanamazsın" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozbey de, belediyenin halka yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mahalle komiteleri projesiyle önemli bir modeli hayata geçirdiklerini ifade eden Bozbey, daha önceki çalışmalarda olduğu gibi bu modelin de hükümet tarafından uygulanacağını düşündüğünü söyledi.
(MŞ)

11.01.2013 14:47:49 TSI

Editör: Wan Haber