Bir dizi ziyaret programı için Zonguldak'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Başkanı Salih Demir'i ziyaret etti.
Ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'le beraber CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun ve partililerde bulundu.
ZTSO Başkanı Salih Demir konuşmasında, "Buradaki bütün arkadaşlarımıza, ağabeylerimize, büyüklerimize hoş geldiniz diyorum. Bizde ZTSO'yu ziyaret ettiğiniz teşekkür ediyoruz. ZTSO bugüne kadar birçok milletvekillerimiz, bakanlarımız ziyaret etti. Ama sizin burayı ziyaret etmenizin benim için ayrı bir önemi var. Sayın il başkanımız burada, merkez ilçe başkanımız burada, Sayın vekilimiz burada TSO olarak her zaman Zonguldak'ın önünü açmak için elimizden ne geliyorsa yaptık. Tabi, imkânlar çerçevesinde yaptığımız tamamen ekonomi çerçevesinde olmaktadır. Bundan sonra bende sizden Zonguldak için destek isteyeceğiz. Sayın basın mensubu arkadaşlarımızın içinde söylemeyeceğim ama basın mensubu arkadaşlarımız ayrıldıktan sonra sizden bazı isteklerimiz olacak. Şimdiden teşekkürler" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ise, Teşekkür ederiz sayın başkan. Size ağabey cümlesi ile ilgili bir anımı anlatmak istiyorum. Genel Başkanımızla daha önceki ilişkilerimizde ağabey kardeş hep ağabey diye hitap ederdim. Bir yurt dışı seyahatimizde gazetecilerde var. Tabi arada bir kaptırıyorsun. Birkaç kez ağabey cümlesini kullanınca gazeteci bana dedi ki; eski alışkanlığınız kaldı ki ağabeycim cümlesinin önemini biliyoruz. Çok çok teşekkür ediyorum. Zonguldak Cumhuriyet'in ilk kurulan illerinden bir tanesidir. Zonguldak'ta CHP'nin etkisi çok farklıdır. Çok şeyler söylenebilir. Zonguldak'ta yapılması gereken ne varsa her türlü katkı sunmaya hazır olduğumuzu basın önünde ifade etmek istiyorum. Biliyorsunuz, zaman zaman iktidarın alışkanlıklarından bir tanesi de kanunla bazı şeyleri düzenlemek. Bunun bir tanesi de odaların mağduriyeti vardır. Odaların mağduriyetinin giderilmesinde bunun öncüsü de yine CHP olmuştur" dedi.
(SA-SA)

18.01.2013 14:15:59 TSI

Editör: Wan Haber