WanHaber.com - Haber Merkezi

 

Gürpınar Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan ve Muradiye Belediye Başkanı İzzet Çelik, Van Belediye Başkanı Sabri Abi’yi makamında ziyaret ederek görüşmelerde bulundu. Abi ile ilk olarak Gürpınar Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan görüştü.

 Van Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları takdir ile takip ettiklerini ve büyük hizmetler olarak gördüklerini dile getiren Altan, kısa zamanda yapılan büyük hizmetlerin takdire şayan olduğunu söyledi.  Van Belediyesi’nin taşındığı yeni binanın hayırlı olmasını dileyen Atan, belediyenin yapacağı yeni çalışmalar için başarılar temennisinde bulundu.

Belediye Başkan Vekili Sabri Abi de yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek ’’Van Belediyesi olarak tüm Van’ı önümüze bırakıp adaletli bir şekilde hizmet yapıyoruz. Hiç bir zaman hiçbir şekilde ayrım yapmadan hizmet üretiyoruz. Belediye olarak halkın hizmetkârıyız ve hizmet yapmaktan başka bir çaremiz yok. Bundan sonra daha fazla hizmet yapmak için çaba sarf edeceğiz’’dedi.

Abi, Atan ile yaptığı görüşmenin ardında Muradiye Belediye Başkanı İzzet Çelik ile bir araya geldi. Burada yapılan görüşmede Çelik, Van Belediyesi’nden genel olarak duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Abi de yaptıkları ziyaret için Başkan Çelik’e teşekkür ederek, daha önce yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yapılan görüşmeler bir süre devam ettikten sonra Abi, Çelik’i kapıya kadar uğurladı.

Editör: Wan Haber