Paylaşım noktası standı kitap,  kıyafet ve oyuncaklar için üç ayrı bölmeden oluşuyor stantlara üst tarafından atılan eşyalar camlı bölmeden görülebiliyor.

Toplumsal dayanışmayı sağlamak için kurulan paylaşım noktası vatandaşların ihtiyaçlarından fazla olan eşyalarını paylaşmalarına aracı oluyor.

Paylaşım noktasına ilk malzemeleri atan Belediye Eş Başkanı Yıldız Çetin, maddi durumu iyi olmayan  vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla paylaşım noktasını kurduklarını belirtti.

Yıldız sözlerine şöyle devam etti:“Bu paylaşım noktasının yapılmasının amacı herkesin bir birine kolay kaynaşması ve duyarlılık göstermesi amacıyla kuruldu. Belki evde işimize yaramaz ama buraya getirip dolaba atarlarsa ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Paylaşım noktası, dar gelirli vatandaşlarımıza yardım için katkı sağlayacaktır. Paylaşım noktasının yapımında emeği geçen kadın kuruluna ve Erkan Akman'a teşekkür ediyorum. Hayır sever vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz”

Vatandaşların paylaşım noktasında bulunan dolaba attıkları kitap, kıyafet ve oyuncaklar burada toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına katkı sağlanacak.

Editör: Wan Haber