Gürgentepe Kaymakamı Murat Sarı ve beraberindeki heyet TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ı ziyaret etti.
Ziyarette Kaymakam Murat Sarı'ya Belediye Başkanı Halis Baykara, AK Parti İlçe Başkanı Remzi Şahin, Ziraat Odası Başkanı İksan Yılmaz, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden Muhtar Hayati Kaçar ve Ali Aksu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Çalış, Eskiköy Belediye Başkanı Yaşar Keskin, Işıktepe Belediye Başkanı Haziran Küçük, Muhtarlar Derneği Başkanı Rıza Demirer eşlik etti.
Gürgentepe Kaymakamı Murat Sarı, "Bu gün heyet olarak ilçemizin sorunlarının dile getirildiği bir ziyaret gerçekleştirdik. İlçemizle ilgili yapılacak olan işlerle alakalı istişarelerde bulunduk. Hep beraber ilçemize hizmet etmek için çalışıyoruz" dedi.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat da, "Gürgentepe heyetinin Kaymakam bey öncülüğünde böyle bir ekip olarak ziyaret etmeleri bizleri memnun etmiştir. İlçede yapılması gereken işlerle alakalı istişarelerde bulunduk. Onlar oralardan pas çıkaracaklar bizlerde buralardan gücümüz elverdiğince katkıda bulunmaya çalışacağız" diye konuştu
(RCP-SLH-Y)

18.12.2012 15:17:49 TSI

Editör: Wan Haber