Güreş Federasyonu Malatya İl Temciliği üyeleri ve Güreş Hakemleri Vali Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti.
Güreş Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, Uluslararası güreş hakemlerden Mehmet Ali Danacı ve beraberindekiler, Vali Şahin'i makamında ziyaret ederek, Malatya'da yarın başlayacak ve 2 gün sürecek olan Gençler Grekoromen Güreş Grup şampiyonası müsabakalarına davet ettiler.
İl Temsilcisi Aslan, "Güreş Federasyonu'nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Grekoromen Güreş Grup şampiyonası yarın Atatürk Spor Salonu'nda başlayacak. Malatya, Manisa ve Çorum bölge merkezlerinde yapılacak olan Gençler Grekoromen Güreş Grup şampiyonasında, kilolarında ilk 10'a girecek olan sporcularımız, 8-10 Mart 2013 tarihleri arasında Kayseri'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını elde edecekler. 24 güreşçi ilimizden olmak üzere 300' e yakın güreşçi müsabakalarda yer alacak. İlimizde gerçekleştirilecek bölge şampiyonasına Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Hatay, Hakkari, İstanbul, Kars, Kayseri, Muş, Kilis, Mardin, Malatya, Rize, Muş,Bayburt, Tunceli, Osmaniye, Van, Şırnak, Siirt, Batman, Trabzon ve Tunceli illerinden güreşçilerimiz katılacaktır. Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız" dedi.
Vali Şahin de ziyaretten ve davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek. "Güreşçilerimize başarılar diliyor, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum, Böyle bir şampiyonanın da ilimizde yapılıyor olması hem ilimizin tanıtımı açısından hem de gençlerimizin bu tür etkinlikler içerisinde yer almış olmasından dolayı bizleri fazlası ile mutlu etmektedir" ifadelerini kullandı.
(NA-ÖK-Y)

05.02.2013 12:39:11 TSI

Editör: Wan Haber