Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okullar arası güreş müsabakalarında dereceye giren öğrenciler, Sorgun İlçe Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Erol, Güreş Antrenörü Cahit Doğan'da katıldı. Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan ve yaklaşık 21 yıl aradan sonra ilk kez güreş müsabakalarına katılan güreşçiler 5 altın, 2 gümüş, 10 bronz olmak üzere toplamda 17 madalya ve 3 kupa alarak Yozgat'ta büyük bir başarıya imza attıkları belirten Sorgun İlçe Kaymakamı Levent Kılıç "İlçemiz en son 1992 yılında Yozgat'ta düzenlenen güreş müsabakalarına katılmıştı. 21 yıl aradan sonra Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan güreş kursu ile birlikte Yozgat'ta düzenlenen okullar arası güreş müsabakalarında büyük bir başarıya imza attılar. Bu başarı sporcular kadar bizleri de çok sevindirdi. Toplamda 17 madalya ve 3 kupayı ilçemize getirdiler. Ben bütün sporcularımızı kutluyorum" dedi.
Güreş Antrenörü Cahit Doğan ise, 21 yıl aradan sonra ilk kez katıldıkları güreş müsabakalarından bu kadar madalya toplayacaklarını tahmin etmediklerini, alınan bu madalyaların kendilerini çok memnun ettiğini, bundan sonraki müsabakalarda daha iyi sonuçlar elde edeceklerini belirtti.
(ÖE-ZB-Y)

25.01.2013 16:04:07 TSI

Editör: Wan Haber