Manisa'da düzenlenen liseler arası serbest güreş müsabakasında Kula'yı temsil eden Halk Eğitim Merkezi ve Kula Belediyesi güreşçileri, Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı ziyaret etti.
Zİyarete Kula halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saracaloğlu, merkezin güreş antrenörü Emir Himmet Çağılcı ve Kula Belediyesi güreş antrenörü Onur Şenel katıldı. Yapılan ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula Belediyesi olarak ata sporumuz olan Güreş için gerekli olan her türlü desteği verdiklerini ve bunun sonuçlarını da en iyi şekilde aldıklarını ifade etti. Kula'nın güreş müsabakalarında da adından söz ettirdiğini belirten Aşkın, ilçedeki güreşçileri tek çatı altında toplayarak Güreş Eğitim Merkezi kurulacağının müjdesini verdi.
Kula Halk Eğitim Merkezi güreş antrenörü Çağılcı, 2007 yılından bu yana Türkiye genelinde gerçekleşen güreş müsabakalarına birçok öğrenci gönderdiklerini, bu alanda birçok başarıya da imza attıklarını söyledi. Desteklerinden dolayı Kula Belediyesi'ne teşekkür eden Çağılcı, bu başarıların devam edeceğini sözlerine ekledi.
Manisa'daki serbest görüş müsabakalarında Samet Kaya (66 kg) birinci, Yunus Kaygısız (84) ikinci, Hamza Yakan (84 kg) ve Serhat İnal (46 kg) ise üçüncü oldu.
(HY-ERG-Y)

15.01.2013 10:08:57 TSI

Editör: Wan Haber