Hollanda yaşayan Türk iş adamının engelliler için temin ettiği 25 tekerlekli sandalye, Aydın'ın Koçarlı ilçesinde ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor.
Hollanda yaşayan iş adamı Ferruh Koçak, tarafından temin edilen tekerlekli sandalyeler, koçarlı İlçesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.
İl Genel Meclis Üyesi mutlu Öztürk ve Umut Gazetesi muhabiri Şener Alevci'nin girişimleri sonucu 25 adet tekerlekli sandalye gönderen iş adamı Ferruh Koçak, "Yapılan veya yapılacak olan yapıları engellilerimizin yararlanacağı şekilde dizayn etmeliyiz. Herkesi sağlıklı ve özürsüz olarak düşünme olgusunu bir an önce aşmalıyız. Aynı gök kubbe altında birlikte yaşadığımız engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmak zorundayız" dedi.
Tekerlekli sandalyeleri gönderen iş adamı Ferruh Koçak'a teşekkür ettiklerini belirten İl Genel Meclisi Üyesi Mutlu Öztürk, desteklerinden dolayı minnettar olduklarını söyledi.
İş Adamı Ferruh Koçak tarafından gönderilen 25 adet tekerlekli sandalye İl Genel Meclis Üyesi mutlu Öztürk ve Umut Gazetesi Muhabiri Şener Alevci tarafından ihitiyaç sahiplerine teslim ediliyor.
(MB-İK)

28.01.2013 10:38:56 TSI

Editör: Wan Haber