Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923 Başkanı İlhan Günendi, göreve geldiklerinden bu yana 300 bin TL ödeme yaptıklarını belirterek, "Finans sorununu aştık" dedi.
Aydınspor 1923 Başkanı İlhan Günendi düzenlediği basın toplantısında Aydınspor 1923'ün mali tablosunu açıkladı. Yeni yönetim göreve geldiğinde kulübün 1 milyon TL'lik borcu bulunduğunu kaydeden Günendi, "Göreve geldiğimizden bu yana 300 bin TL'lik ödeme yaptık. Finans sorununu aştık. Bize destek olan belediyemize, Aydın Ticaret Odası'na, Aydın Sanayi Odası'na, Aydın Ticaret Borsası'na, Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi.
Aydınspor 1923'ün şu an için finans problemi olmadığını ifade eden Günendi, "45 günlük sürede yine 300 bin TL'lik paraya ihtiyacımız olacak. Bu paraları vadesi geldiğinde ödeyeceğiz. Göreve geldikten sonra yaptığımız birlik-beraberlik çağrısına olumlu cevap aldık" diye konuştu.
Teknik Direktör Selahaddin Dinçel'den transfer ile ilgili rapor aldığını kaydeden Günendi şöyle konuştu: "Hocamız bizde sol bek ve forvet arkasına oyuncular istedi. Öncelikli olarak forvet arkasına oyuncu almayı düşünüyoruz. Hocamızın raporu dışında B planı için yönetim olarak bizde transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Uygun bulduğumuz oyuncu olursa transfer edeceğiz"
"GÜRKAN'I BAYRAMPAŞA İSTEDİ VERMEDİK"
Aydınspor 1923'ün golcü oyuncusu Gürkan'ı Bayrampaşa'nın istediğini ifade eden Günendi, "Bayrampaşa'nın başkanı beni aradı ve Gürkan'ı istedi. Ben ise, satılık oyuncumuz olmadığını kendisine ilettim. Rakam bile konuşmadık. Şampiyonluğa giden takımdan oyuncu göndermek yanlış olur" şeklinde konuştu.
YEDEKLERE TEBLİGAT GÖNDERİLDİ
İstifa eden beş yöneticinin yerine gelmesi planlanan yedek listedeki beş kişiye tebligat gönderdiklerini söyleyen Günendi, yollarına gerekirse 10 kişi devam edeceklerini kaydetti.
(GY-MB-İK)

04.01.2013 17:27:32 TSI

Editör: Wan Haber