Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Memur-Sen'e bağlı sendika başkanları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı makamında ziyaret etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ın yıllarca Memur-Sen camiasına hizmet ettiğini söyleyen Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, ''Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, sendika başkanlığı döneminde çok ciddi katkıları olmuş bir dava adamıdır. Memur-Sen'in ve Eğitim-Bir-Sen'in tüm yönetici tabakalarında bulunmuş, yaptığı sendikal çalışmalarla sadece Ankara'da değil Türkiye çapında tanınan bir kardeşimizdir. Sendikada elde etmiş olduğu bu deneyimle Şanlıurfa'da spor adına çok güzel işler yapmış ve yapmaya devam edecektir. Buradaki başarılı çalışmalarını görüyor olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyorum. İnşallah çok daha güzel çalışmalara imza atacaktır. Bu noktada Ertuğrul kardeşimin her zaman yanında olduğumun bilinmesini istiyorum'' dedi.
Memur Sen İl Temsilcisi Mahmut Atçı ise, Ertuğrul Yıldız'ın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür'ü olarak hem Memur-Sen camiası için hem de Şanlıurfa adına büyük şans olduğunu dile getirdi.
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile beraberindeki sendika başkanlarının ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız , ''Memur-Sen gibi vesayete direnen hakkın ve haklının yanında olan sivil toplum örgütlerinin yapacağı ve yaptığı çalışmalar ülkemiz için çok önemlidir. Ayrıca Sayın Genel Başkanımızın ve beraberindeki sendika başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ziyaret bizleri çok gururlandırmıştır''diye konuştu.
(MUD-Eİ-Y)

07.01.2013 18:14:25 TSI

Editör: Wan Haber