Paralel operasyonda sonra Ahmet Şık'tan bomba faşist tweet'i ortalığı karıştırdı. H. Aslan, "Faşistefaşist dediğin için teşekürler Ahmet Şık. Ve lütfen hakkını helal et. Biz senin özgürlüğüne böyle sahip çıkamamıştık" diye paylaşımda bulundu.

 


Şık tweet’inde “Birkaç yıl önceki faşizm döneminin kudretli sahiplerinden Cemaat'in bugün yaşadığının adı da faşizmdir. Faşizme karşı çıkmak erdemdir” açıklamasını yaptı.

 


Emniyet'teki cemaat yapılanmasıyla ilgili kitap yazdığı sırada tutuklanan ve 1 yıl tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Cumhuriyetgazetesi yazarı Ahmet Şık'ın, cemaate yekın medya kuruluşlarına yönelik olarak başlatılan operasyona "Cemaat'in bugün yaşadığının adı da faşizmdir" sözleri ile tepki gösterirken Zaman gazetesinden hem teşekkür hem de özeleştiri mesajı geldi.


 
Ahmet Şık'ın kişisel Twitter hesabından attığı tweeti retweet eden Zaman Gazetesi Washington Temsilcisi Ali H. Aslan, "Faşistefaşist dediğin için teşekürler Ahmet Şık. Ve lütfen hakkını helal et. Biz senin özgürlüğüne böyle sahip çıkamamıştık" diye paylaşımda bulundu.

İşte Aslan'ın Twitter'dan yaptığı palaşım şöyle:Zaman Gazetesi Washington Temsilcisi Ali H. Aslan, Nedim Şener’e de “Sevgili Nedim, Ahmet Şık’tan istediğim helallik senin için de geçerli. Gerçi sen hala çok kızgınsın ama, canın sağolsun:)” sözleriyle seslendi.
İşte Aslan'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım:

Editör: Wan Haber