Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliğince sağlık sorunları ve çözümleri konulu toplantı gerçekleştirildi.
Her hafta Gümüşhane Kamu Hastaneleri birliğine bağlı hastanelerin birisinde gerçekleşen toplantı bu hafta Şiran devlet hastanesinde gerçekleşti.
Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliğince il genelinde düzenlenen toplantılarla hastaların sağlık kuruluşlarından memnun olarak ayrılmaları amaçlanırken, hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli hizmet amacıyla gerçekleştirilen toplantılarda sağlık sorunları, bu sorunların çözümleri, eylem planları ve mali boyutlar görüşüldü.
Toplantıya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Gümüşhane Devlet hastanesi Başhekimi Op.Dr. Cemalettin Atalay, Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hüseyin Karal, Gümüşhane Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Yunus Yalçın, Şiran Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kaya, Şiran Devlet Hastanesi İdari ve Mali Müdürü Ali İhsan Karakuş, Kelkit Devlet Hastanesi İdari ve Mali Müdürü Hayrettin Baş katıldı.
(FY-RE-ÖS-Y)

14.02.2013 00:06:02 TSI

Editör: Wan Haber