Gümüşhane'de liseler arası genç erkekler voleybol müsabakalarında Türk Telekom Fen Lisesi 10 takım içerisinde birinci oldu.
Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2012-2013 eğitim öğretim yılı okul spor faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen ve 17 Aralık tarihinde başlayan müsabakalar sona erdi.
Aydın Doğan Spor Salonunda yapılan ve Kanuni Ticaret Meslek Lisesi, Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi, Torul Şehit Taner Lisesi, Gümüşhane Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesi, Endüstri Meslek lisesi, Ticaret Meslek Lisesi ve Kelkit Lisesi'nin katılımı ile gerçekleştirildi.
Yaklaşık 20 gün süren müsabakaların ardından birincilik kupasını Türk Telekom Fen Lisesi kaldırırken, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ikinci, Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi de üçüncü oldu.
Müsabakalarda dereceye giren okullara kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü İsrafil Aslan tarafından verildi. Turnuvaya katılan tüm okullara teşekkür eden Aslan, grup müsabakalarda Gümüşhane'yi temsil edecek olan Türk Telekom Fen Lisesi Voleybol takımına başarılar diledi.
(RE-ÖS-Y)

04.01.2013 15:49:43 TSI

Editör: Wan Haber