Gümüşhane'de, dün akşam saatlerinde otomobilin yaklaşık 20 metrelik şarampole uçması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Çiğdem İlhan Trabzon'da gözyaşları arasında toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 1. sınıf öğrencisi F.K.'nın (25) yönetimindeki 06 ZKF 29 plakalı otomobil, merkeze bağlı Yeşilyurt köyü Cabayir Mahallesi'nde kontrolden çıkarak, yaklaşık 20 metrelik şarampole yuvarlanması sonucu otomobilde bulunan Gümüşhane Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Çiğdem İlhan (23) aracın altında kalarak hayatını kaybetmişti. Kazada sürücü F.K ise yaralanmıştı. Çiğdem İlhan'ın cenazesi ikindi vakti 2 Nolu Bostancı Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Bostancı aile mezarlığında toprağa verilirken cenaze namazına Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın yanı sıra İlhan'ın üniversiteden arkadaşları da hazır bulundu.
Baba İsa İlhan cenaze namazında güçlükle ayakta dururken "Kızım ben seni gelin olarak görmek isterdim. Böyle mi görecektim" şeklinde ağıtlar yakması cenazedekileri de ağlattı"
Çiğdem İlhan'ın cenazesi daha sonra Bostancı aile mezarlığında toprağa verilirken, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
(BK-EK-Y)

06.01.2013 16:19:18 TSI

Editör: Wan Haber