Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2012 yılı faaliyet programında yer alan "Büyük Atatürk" koşusu kız ve erkek 3 farklı kategoride 108 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.
İl Merkezindeki okullarda okuyan öğrencilerin katıldığı yarışma yıldız kız-erkek, genç kız-erkek ve büyükler kız-erkek kategorilerinde gerçekleştirildi.
Yarışmada dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan tarafından verilirken, dereceye giren sporcuların madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, para ödülleri ise Belediye Başkanlığı tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan İl Müdürü İsrafil Aslan dereceye giren sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Yarışma sonucunda 2 bin metrelik yıldız kızlarda Asiye Eroğlu, 3 bin metrelik yıldız erkeklerde Utku Kalaycı, 3 bin metrelik genç kızlarda Gamze Karaaslan, 5 bin metrelik Genç erkeklerde Onur Bilgin, 6 bin metrelik büyük kızlarda Çeşminaz Yılmaz, Büyük erkeklerde ise Hasan Ata birinci oldu.
(RE-ÖS-Y)

27.12.2012 13:35:34 TSI

Editör: Wan Haber