Antalya'nın yetiştirdiği spor ve sanat duayeni Gültekin Çeki adına düzenlenen ve üç gün süren futbol şenliği düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.
Park Antalya tesislerinde düzenlenen ödül törenine Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kazancı ve çok sayıda sporsever katıldı. Muratpaşa Belediyesi Kış Spor Okulları'nın da 3 takımla katıldığı turnuva sonunda, sporculara kupa ve madalyalarını Gültekin Çeki, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kazancı ile organizasyon komitesi tarafından verildi.
Antalya'da sporun alt yapısı ve gençlerin spor yapabilecekleri tesisler kazandırma konusunda Gültekin Çeki'nin büyük emeği olduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Kendisini spora ve sanata adayan Gültekin Çeki'nin 100. Yıl Tesisleri, Atatürk Spor Salonu ve Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nun kamulaştırılmasında büyük emeği geçmiştir. Gültekin Çeki adına düzenlenen futbol şenliği için katkı koyan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Adına düzenlenen futbol turnuvasında geleceğin başarılı sporcuları ile birlikte olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirten Gültekin Çeki ise, turnuvaya katılan minik sporcular ile antrenörlerini kutladı ve başarılarının devamını diledi.
(SK-Y)

11.02.2013 12:30:07 TSI

Editör: Wan Haber