Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler ise OSB Başkanı Şemsettin Bozkurt'un ciddi iddialarda bulunduğu Twitleri üzerine bir açıklama yaptı. 

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler yaptığı yazılı açıklamada, "Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler ise OSB Başkanı Şemsettin Bozkurt'un açıklamalarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, "Memleketimiz kan ağlıyorken birilerinin emeğimiz üzerinden kendi reklamlarını yapmasını üzülerek izliyoruz" dedi.


Güler'den Sağduyulu Açıklama
Güler yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Son günlerde OSB Başkanı Sayın Şemsettin Bozkurt tarafından firmamız hakkında asılsız iddialar ile yıpratılmaya çalışılıyoruz. Biz kurumlar arası diyaloga en çok ihtiyaç duyulduğu şu günlerde cevap hakkımız saklı kalmak kaydı ile susuyoruz. Memleketimiz kan ağlıyorken birilerinin emeğimiz üzerinden kendi reklamlarını yapmasını üzülerek izliyoruz. İlimiz için şimdiye kadar yaptıklarımız ortada iken bu tür popülist çıkışları kamuoyu vicdanına havale ediyoruz. Konuşacak çok sözümüz var ancak memleketimiz bu durumdayken konuşmaya utanıyoruz. Günü geldiğinde her şeyi belgeleri ile siz değerli kamuoyu ile paylaşacağız."  

Editör: Wan Haber