Gülben Ergenle evliliğinden sonra magazin dünyasına ismini damga gibi vuran Erhan Çelik Koyu Galatasaray taraftarı olarak Galatasaray TV de yayınlanan ünlüler geçidi programına katıldı ve hem kendisi ile ilgili hem de evlendiği eii Gülben ergen ile ilgili hem de Ünlü sanatçı Gülben ergenin eski eşi Mustafa erdoğan ile ilgili önemli açıkalamalar yaptı..


Gülben Ergen ile evlendikten sonra Erhan çelik'ten flaş açıklamalar geldi. Ünlü genel yayın yönetmeni Erhan çelik'ten eşi Gülben ergen ve evliliği hakkında önemli açıklamalar...Habertürk genel yayın yönetmeni olan ve Türkiyenin popüler sanatçısı olan Gülben Ergen ile evlendikten sonra son zamanlarda ismi çokça anılan Erhan çelik katıldığı canlı yayın programı olan Gs tv de ünlüler geçidinde  Gülben ergen ve Mustafa erdoğan ile ilgili yorumlar yaptı...

 

gulben.jpg
Galatasaray Spor Klübüne çocukluğundan beri gönülden bağlı olan Çelik; maçların ardından "ev"de yaşananları şöyle anlattı: "Galatasaray yenildiği zaman refleks gelişti, beni karşılayan bile olmuyor, günün değerlendirmesi olmuyor, sohbet olmuyor, bazen uyumuş bile oluyorlar. Kazandığımız zaman ise çok coşkulu bir kutlama oluyor. 4 tane Galatasaraylı çocuk var evde.
Gülben Galatasaraylı ve dolayısıyla kutlama olduğu zaman büyüyor"
 
Galatasaray aşkı yüzünden, İstanbul'a ilk geldiğinde Mecidiyeköy'de ev kiraladığını belirten başarılı haberi adamı Erhan Çelik:Bu Galatasaraylık ruhumun oğlum Kayra'ya da geçtiğini görüyorum. Geçenlerde Atlas, Ares ve Güney'e maç öncesi mesaj gönderiyordu, Galatasaraylılık nedir nasıl olmaktır diye sorduklarında telefonla mesaj gönderdi ve dedi ki -Arkadaşlar Galatasaraylı olmak şampiyon olmak duygusudur. Bunu oğlumun ağzından duyduğumda mest oldum; yani bu ezberletilmiş bir cümle değil. Onun algısı! Pek onun videosunu paylaşmak adetim değil ama, hemen paylaştım, benim için güzel bir anı oldu."
 
 
"MUSTAFA HOCA 3 TANE ASLAN GİBİ GALATASARAYLI YETİŞTİRMİŞ"
Programın sunucusunun "ailece maçlara geliyor musunuz?" sorusuna ise Erhan Çelik "Genelde Kayra ile geliyoruz, bu arada Mustafa Hoca'da iyi bir Galatasaraylı ve 3 tane aslan gibi Galatasaraylı yetiştirmiş, dolayısıyla 4 Galatasaraylı oluyoruz. Böyle biraz cümbür cemaat maça gitmek zor oluyor ama, 1-2 maça birlikte gelip gittiğimiz oldu." yanıtını verdi.

Editör: Wan Haber