Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, Van Marangozlar Sitesi’ni ziyaret ederek, esnafların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi. Esnaflarla sohbetinde Van için yeni projelerimiz var diyen Gülaçar, “Van’a çağ atlatacağız, canla başla çalışacağız” dedi.

galeri.PNG

Van Marangozlar Sitesi’ne beraberinde AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ve il yönetimi ile birlikte giden Gülaçar, esnaflarla tek tek görüşüp hal hatır sordu. Büyük bir coşku ve sempati ile karşılanan Gülaçar’ın ziyaretinden samimi kareler yansıdı.   

İşyerlerini tek tek dolaşarak esnaflarla tokalaşan Gülaçar, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafın sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Gülaçar, daha sonra site yönetimi ile birlikte bir araya geldi.

“SIKINTILARI GİDERECEK PROJELERİMİZ VAR”
 Burada kısa bir konuşma yapan Gülaçar, esnafın beklentileri ve sıkıntılarına yönelik çalışmalarına yönelik çok muhteşem projelerinin olduğunu ifade etti.

Van’ın her bucağında hayata geçecek olan çalışmalarla kentin adeta çağ atlayacağını anlatan Gülaçar, “Amacımız halka hizmet yolunda, Van için en iyisini yapmaktır. Her zaman bunun uğraşısı içerisinde olacağız. Halkımızın ve esnafımızın bu güzelim kentte hayata geçireceğimiz projelerle rahata ermesi için canla başla çalışacağımızın bilinmesi bizim için büyük önem arz etmektedir. Müteşebbislerimizin yatırımlarının ve tüm projelerin faaliyete geçirilmesini aksatan uzun süreli bürokratik işleri çözüme kavuşturacağız”dedi.

 VANGÖLÜ HAYAT BULACAK
Projeleriyle Van’ın yeniden şekilleneceğini söyleyen Gülaçar, Van’ımızın kalkınması ve gelişmesi önündeki tüm bu engelleri yok edeceğiz. Güzel gölümüz başta olmak üzere Van’ımızı tamamen değişim ve dönüşüme uğratacak bu projelerle bölgemiz de faydalanacaktır. Çünkü Van doğunun incisi ve bölgeye de hizmet veren bir kenttir. Benim tek derdim halkımızın özlemini duyduğu, ilimizin hasretini çektiği hizmetlere kavuşturmaktır. Bunu da başaracağımıza olan inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Gülaçar, site yönetiminin de taleplerini dinledikten sonra yoğun programına devam etmek üzere marangozlar sitesinden ayrıldı.

galeri.PNG

 

Editör: Wan Haber