Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar; İl Başkanı Abdullah Aras, İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve beraberindeki kalabalık bir heyet ile Karşıyaka Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti. İşyerlerini tek tek ziyaret ederek esnaf ile sohbet eden Gülaçar’a halk esnaf yoğun ilgi gösterdi.

Ziyaret sırasında çocukların sevgi gösterisiyle karşılaşan Gülçar, onlarla da sohbet edip hatıra fotoğraf çektirdi. Van’da ve bölgede yaşanılan sorunların giderilmesi, ekonominin geliştirilmesi, istihdam imkanlarının oluşturulması ve gençlerin iş sahibi olması yönündeki isteklerini belirten esnafın sorularını da cevaplayan Gülaçar, amaçlarının Van ve Vanlının sorunlarını çözmek ve hak edilen iyi hizmetleri üretmek olduğunu söyledi.

“VAN’I BÖLGENİN LİDERİ VE MERKEZİ YAPACAĞIZ”
Hizmet üretebilmek için öncelikle Van’da ve bölgede huzurun hakim olması gerektiğine vurgu yapan Gülaçar, “Biz ideolojik siyasetle insanımıza hizmet edilebileceğini düşünmüyoruz. Bu nedenle hizmet siyaseti yapıyoruz. Sorunları çözerek gönülleri alarak, hizmet üreterek Van’ı yaşanabilir bir şehir haline getirerek insanımızın yüzünü güldürmek için yola çıktık. Söylediklerimiz hayal değil gerçek. Çünkü gerek Erdoğan başkanlığındaki hükümetimiz, gerekse AK Partili belediyelerimiz cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetleri yaptı. Türkiye’de 70 yılda atılamayan adımlar 10 yılda yapıldı. Biz de Van’da bugüne kadar yapılamayanları yapacağız. Sorunlar yumağı haline gelen, köy şeklinde büyüyen Van’ı ve sizleri hizmetlerle buluşturacağız. Van’ı her yönüyle bölgenin lideri ve merkezi olmasını isteyen herkesi bu kutlu yürüyüşümüze destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Editör: Wan Haber