Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen "Gaziantep'in Yıldızları" ödül töreninde, Sanko Holding şirketlerine 7 ödül verildi.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in de katılımı ile düzenlenen törende, değişik kategorilerde 89 firma ödüllendirildi.
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İSO 500'e giren Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ödülünü Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu'na, Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin ödülünü, Çimko Çimento Yönetim Kurulu Üyesi Tansu Tuğlu'ya verdi.
İso 500'e giren Sanko Şirketlerinden Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ödülünü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'den, Süper Film Ambalaj Genel Müdürü Gültekin Savaşkan aldı.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İSO ikinci 500 listesinde yer alan Sanko Enerji'nin ödülünü, Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Bak'a verdi.
Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu'ndan, Sanko Tekstil İşletmeleri'nin Ar Ge ödülünü Genel Müdür Ökkeş Cansız, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'ndan, Süper Film Ambalaj'ın inovasyon ödülünü Genel Müdür Yardımcısı Turgut Selbastı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'ndan marka patent kategorisinde Sanko Tekstil İşletmeleri'nin ödülünü ise Ar Ge, Satış ve Planlama Müdürü Engin Kızıltaş aldı.
(HD-MEF-Y)

01.12.2012 16:47:41 TSI

Editör: Wan Haber