Galatasaray'da prandellinin ardından takımın başına Hamza Hamzaoğluna geçti ve bugün imzayı da attı . Fakat Galatasaray ın da bugün Gaziantepspor ile maçı olduğunan takımın başına GS nin eski kalecisi ve yılların eskimetiği Taffaretl geçti.

 

Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki Anderlecht yenilgisinin ardından görevine son verilen Cesare Prandelli'nin yerine getirilen Hamza Hamzaoğlu, bu maçta takımın başında yer almazken, sarı-kırmızı ekibin başına Taffarel geçti.


Başarılı kaleci antrenörü daha öncede galatasaray ın başına geçmişti Fatih Terim zamanına Fath hocanın ve hasan şaş ve Umit Davalanın cezalı olduğu sezon yedek kuklübesinde tek kalan Taffaretl takım başında maça çıkmıştı ve gs o maçı 1-0 kazanmıştıç

Taffarel, Süper Lig'de son olarak çıktıkları Trabzonspor maçına göre ilk 11'de 5 oyuncu değiştirdi. Geçen hafta ilk 11'de görev alan Koray Günter, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş ve Emre Çolak yedek soyunurken, Brezilyalı çalıştırıcı, Gaziantepspor karşısına, Muslera, Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Sneijder, Bruma, Burak Yılmaz, Chedjou, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal 11'iyle çıktı.

Sarı-kırmızılı takımda, Goran Pandev, Yasin Öztekin, Veysel Sarı ve Hakan Balta ile sakatlığı bulunan Blerim Dzemaili, Gaziantep'e getirilmedi.

 

taffa.jpeg

Editör: Wan Haber