Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin 'Sömestr Fest'13' etkinlikleri kapsamında Bursa'ya gelen ünlü müzik grubu Gripin, gençleri coşturdu.
Yeni Yüzyıl Üniversitesi 'Sömestr Fest13' etkinlikleri devam ediyor. Bursa Kültür Parkı'na kurulan Tanıtım Tır'ı ve stantlarda öğrencilere çeşitli hizmetler veren Yeni Yüzyıl Üniversitesi yetkilileri, üniversite tercih konusunda da öğrencilere yönelik bilgilendirmeler yaptı. Üniversiteyi tanıtıcı kitapçık ve broşürlerin de dağıtıldığı organizasyonda öğrenciler, karaoke yarışmasıyla doyasıya eğlendi. Birçok öğrenci sahneye çıkarak dans edip şarkı söyledi. Çok sayıda lise öğrencisinin yanı sıra vatandaşların da katılım sağladığı festivalde karaoke yarışmasının kazananı, alkışlarla belirlendi. Yapılan değerlendirme sonucu en çok alkışı toplayan öğrenci i-pad sahibi oldu. Daha sonra program çerçevesinde sahneye ilk olarak Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin müzik kulübü öğrencileri çıkarak gençleri eğlendirdi. Öğrenciler grubun söylediği şarkılara hep birlikte eşlik etti.
Grubun ardından sahneye gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Gripin Grubu sahne aldı. Yaklaşık 1 buçuk saat sahnede kalan Gripin Grubu izleyenlere unutulmayacak coşkulu bir gün yaşattı. Gripin konserinde alanı dolduran öğrenciler, grubun şarkılarına hep birlikte eşlik etti. Gül Güzeli, Kolay mı Sandın, Batsın Bu Dünya, Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar gibi şarkıları seslendiren ve 90 dakika sahnede kalan Gripin, performansı ile büyük alkış aldı.
(AF-ÖZ-Y)

04.02.2013 09:57:58 TSI

Editör: Wan Haber