Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, PTT 1. Lig'de bulundukları durumdan dolayı sarı-kırmızılı yönetimden ve taraftarlarından özür diledi.
Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, bugün düzenlediği basın toplantısında, ilk yarının son maçlarında iyi neticeler almaya başlamıştık fakat ikinci yarının ikinci maçında oynadığımız Samsunspor maçından sonra kötü sonuçlar almaya başladık diyerek, "Boluspor maçının özellikle ilk yarısında çok iyi futbol ortaya koyduk. Maçın ikinci yarısında 10 kişi kaldıktan sonra maçı kaybettik. Çaykur Rizespor karşısında aldığımız mağlubiyetinde mazereti olamaz. 3 maçlık bölüm içinde takımımızın bir başarısızlığı varsa sorumluluğu benim üzerimdedir. Devre arasında takımımıza önemli transferler yaptık. Yönetimimiz transfer döneminde teknik heyet olarak hangi futbolcuyu istediysek takımımıza dahil ettiler. Biz Göztepe Spor Kulübü olarak UEFA kriterlerine uygun, borçsuz bir şekilde yönetilirken bazı kulüplerin borçlu oldukları halde istediği futbolcuları alabilmesi ne kadar adaletli bir durum bunun yorumunu sizlere bırakıyorum" dedi.
Kulüp Başkanı İmam Altınbaş'ın Göztepe'ye hizmet etmek için canla başla çalıştığını belirten Kılıç, "Göztepe Spor Kulübü olarak Avrupa kulüplerinin örnek alacağı tarzda yönetiliyoruz. Ekonomik olarak çok güçlü bir kulübüz. Yönetimimiz tesis adına önemli çalışmalar yapıyor. Ben birçok kulüpte görev aldım. Bu kadar kurumsal bu kadar düzenli başka bir kulüp görmedim. Bir kulübün vizyonu gelecek dönemlerde neler yapabileceğinin en önemli göstergesidir. Bu sene belki ligi hedeflediğimiz noktada bitiremeyeceğiz. Ancak İlerleyen dönemlerde Göztepe'nin Türkiye'nin en değerli kulübü olacağına hepimiz şahit olacağız"

"DENİZLİSPOR MAÇINDA KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ"
Taraftarımızı çok üzdüğümüzün farkındayım diyen Kemal Kılıç, "Kulübünü karşılıksız, hiçbir menfaate dayanmadan seven bir taraftar kitlesine sahibiz. Taraftarlarımızın eleştirilerini doğal karşılıyorum ve hak ettiğimizi düşünüyorum. Göztepe'nin gerçek sevenleri olan taraftarımızdan en büyük istediğim bu sezonun sonuna kadar bizi büyük bir inançla desteklemeleridir. Bu ligde neyin ne olacağını bilemiyoruz. 2 hafta üstü üste maç kazandığımız zaman başka şeyler konuşmaya başlarız. Biz taraftarımızın desteği ve sevgisi ile tekrar başarılı sonuçlar alacağız. Bu camianın vizyonuna yakışmayacak konumdan el birliği ile çıkacağız. Denizlispor maçında tüm takım olarak maçtan önce el ele taraftarımızın önüne giderek özür dileyeceğiz" diye konuştu.
(EA-EYB-S)

12.02.2013 17:14:16 TSI

Editör: Wan Haber