PTT 1. Lig'in 16. haftasında Göztepe kendi sahasında Adana Demirspor'a 2-0 mağlup oldu.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, bazı oyuncularına kırgın olduğunu söyledi.
Kılıç, Adana Demirspor'u tebrik ederek, "İlk 30 dakikalık bölümde rakibimize 3-4 çok net pozisyon verdik. Daha sonra ilk yarının son 10 dakikalık bölümünde 3 net pozisyon bulduk ama bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda kontrolsüz hücum oynadık, organize olmayan hücum girişimlerinde bulunduk. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum, haklı bir galibiyet aldı. Taraftarımızın üzüldüğü kadar ben de üzülüyorum. Onlar bizi kötü durumda olmamıza rağmen destekliyor. Ancak herkes bilsin ki, Göztepe'ye oyun ve skor olarak yakışan bir takım oluşturacağız. Devre arasında takviye tabii ki olacak. Takımda kim gider kim kalır son maçtan sonra karar vereceğiz. Ancak bazı oyuncularıma kırgınım" dedi.
Göztepeli oyuncu Ali Kuçik ise Fenerbahçe ile oynadıkları kupa maçının kendilerini yorduğunu anlatarak, "Hafta içi kupada Fenerbahçe ile bir maç oynadık. O maç bizi fazla yordu. Bugün ise sahada iyi değildik. Tavşanlı maçını yenerek ligin ilk yarısını iyi bitirmek istiyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.
Göztepeli bir diğer futbolcu Buval da galip gelmeleri gerek bir maç olduğunu savunarak, "İlginç bir maç oldu. Galip gelmemiz gereken bir maçtı. Fakat biz hafta içi Fenerbahçe ile yaptığımız maçta oldukça yorulduk. Tavşanlı maçını alarak ligin ilk yarısını daha iyi yerde bitirmek istiyoruz" yorumunda bulundu.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise kendileri açısından önemli bir müsabakayı kazandıklarını vurgulayarak, "Göze hoş gelen bir anlayışla ve olumlu futbol olunca galibiyet kaçınılmaz oldu. Bugün arzulu, istekli, ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada. Amacımız iyi oynayarak kazanmaktı, bunu da yaptık. İlk devrenin son maçını da kazanıp, farklı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Adana Demirsporlu oyuncu Junior da, "Baktığımız zaman bizim için önemli bir mücadeleydi. 2-0 kazanmak bizim için iyi bir sonuç diye düşünüyoruz. Kalan maçımızda da galip gelerek ligi daha iyi yerde bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Adana Demirsporlu futbolcu Erçağ Evirgen ise takım arkadaşlarını kutlayarak, "Göztepe deplasmanında iyi bir galibiyet aldık. Rakibimiz 3-4 haftadır iyi takımları yeniyordu. Galibiyet için mutluyuz" açıklamasında bulundu.
(EA-BH-BÇ-S)

16.12.2012 17:00:05 TSI

Editör: Wan Haber