Sivas'ın Yıldızeli ilçesinden olan Antrenör Ömer Kalebayır geçtiğimiz yıl A2 kategorisinde Kartalspor ile Türkiye Şampiyonu olup sezon sonunda Göztepe'ye transfer olduktan sonra yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.
A2 Ligi'nde, 2012-2013 sezonu kademe grubu müsabakaları tamamlanmasının ardından 1. Grup'ta Göztepe A. Ş. 43 puanla ilk sırayı alarak final grubuna katılmaya hak kazandı. Tek grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak final grubu müsabakaları 4 5 Şubat 2013 tarihlerinde başlayacak. Klasman grubu müsabakaları 30 31 Ocak 2013 tarihlerinde başlayıp 9-10 Mayıs 2013 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile sona erecek. Göztepe Futbol Akademi Kondisyoneri ve A2 Antrenörü Ömer Kalebayır almış oldukları başarıyı değerlendirdi. Kalebayır, "Geçtiğimiz yıl Kartalspor ile A2 Türkiye şampiyonu olduktan sonra bu yıl Göztepe A.Ş. ile anlaşıp çalışmalarımıza burada devam etmeye başladık. Göreve başladığım ilk günden beri hep alt yapının önemine değindim ve her zaman bunu savundum. Türkiye'de gerçekten keşfedilmeyi bekleyen yetenekli gençlerimiz var. Alt yapı çalışmalarına ağırlık vererek bu gençlerimizi Türk futboluna kazandırmalıyız. Başarı asla tesadüf değildir. Almış olduğumuz başarılarımızı yenileriyle perçinlemediğimiz sürece başarılı olduğumuzdan söz edemeyiz. Bu yıl Göztepe A. Ş. olarak yine Türkiye şampiyonluğuna en büyük adayız. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ederek şampiyon olup taraftarımıza bu mutluluğu yaşatacağız" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Sivas Süper Amatör Ligde mücadele eden ve ilk yarıyı namağlup lider tamamlayan Yıldızeli Birlikspor'u değerlendiren Kalebayır, "İlçemizde spora uzun yıllar ara verilmişti. Taraftarımız başarıya hasret kalmıştı. Yıldızeli Birlikspor iki yıldır ara vermeden almış olduğu başarılarla göğsümüzü kabartmıştır. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı, yöneticileri ve İlçe Kaymakamımız Hakan Yavuz Erdoğan'a bu başarıya sağlamış oldukları katkıdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum" ifadelerini kullandı.
(AK-TB-AÖ-Y)

14.01.2013 15:07:36 TSI

Editör: Wan Haber