Adaylığı İle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Van Milletvekili A. Adayı Maşallah Gözel, Kardeşlik vurgusu yaparak; Sıkılan kurşunları bertaraf etme mücadelesinde, çözüm sürecini başlatanlara milletim adına teşekkür ediyor bu süreçte bütün güç ve enerjimi kullanarak, kucaklaşan, güçlerini birleştiren, kardeşlikten başka bir yolun bizim için yol olmadığını belirtti.
 

VAN İÇİN ÖNEMLİ EKONOMİK KAZANÇLAR SAĞLAYACAĞIZ
Ekonomi ile ilgilide açıklamalarda bulunan Ak Partili Gözel; "Ülkemizin yapmış olduğu ithalatın yarısına yakınını teşkil eden kalemleri, ülkemizde üretmek mümkündür.Yapılan ithalatın yerine, kaim olabilecek bu üretimler, ülkemizin sanayi coğrafyasına göre konumlandırılıp, bunların proje sertifika sorunlarını üniversitelerimiz ve kamu kurumlarımızı kullanarak sıfır maliyet ile sanayicilerimizin hizmetine verebiliriz.Genelde ülkem, özelde Van’ımın için önemli ekonomik kazanımları gerçekleştireceğimi belirtmek istiyorum" dedi.


DAVAMIN RUHUNU YANSITMAK İSTİYORUM
Gözel, Aklım ve yüreğimin, davanın ruh heyecanını temsil etmesini Rabbimden diliyorum. Yapacağımız hizmetler hayırlara vesile olacak ise aday adaylığımın adaylığa dönüşmesini canı gönülden temenni ediyorum." ifadeleride bulundu.

Editör: Wan Haber