Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Dindarlı köyü Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu'nun görme engelli Türkçe öğretmeni Hasibe Gezgin, "Işıktan Elim" isimli ilk şiir kitabını düzenlenen bir törenle tanıttı.
Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen şiir kitabı tanıtım törenine Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, CHP İlçe Başkanı Yusuf Özkan, şair yazar Hasibe Gezgin'in okulundan meslektaşları, öğrenci velileri ve öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende bir konuşma yapan görme engelli Türkçe öğretmeni, şair ve yazar Gezgin, "Bu benim ilk kitabım. Çok heyecanlıyım. Şiirlerimi yazarken içimdeki duyguları yansıttım. Hayalimde hep görmek istediğim, ancak göremediğim güzellikleri gönül gözü ile şiirlerime yansıttım. Bir şiir yazarken hemen olmuyor, zaman gerekiyor. Şiir ve hikaye yazmayı devam edeceğim. 49 şiirimin bulunduğu kitabım bin adet basıldı" dedi.
Hasibe Gezgin, tanıtımı toplantısında kitabındaki şiirlerinden örnekler de sundu ve salondanki konuklarından büyük alkış aldı.
Tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ömer Karcı, "Değerli öğretmenimizin Sarıgöl'de görev yapması ve başarılı bir öğretmen, şair ve yazarlık sıfatı bulunması bizlerin gururu olmaktadır. Dilerim kendisi ilçemizde sürekli kalır. İlk kitabını çıkaran arkadaşımızı kutluyorum ve devamını diliyorum" diye konuştui.
Görme engelli şair öğretmen Gezgin, toplantının sonunda kitaplarını imzaladı.
(VS-ERG-Y)

21.12.2012 17:11:03 TSI

Editör: Wan Haber