Selendi İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti'ndeki görev süresi sona eren 4 üyeye, yaptıkları çalışmalar nedeniyle plaket verilerek teşekkür edildi.
Kaymakamlık'da gerçekleşen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısı sonrası görev süreleri dolan Mollaahmetler Köyü Muhtarı Erdal Çelik, İnnice Mahalle Muhtarı Ramazan İnel ile halktan üyeler Murat Karakuş ve Mustafa Yaşar Sönmez'e plaketleri, Kaymakam Yasin Ortakcı tarafından verildi. Süreleri sona eren üyelere teşekkür eden Kaymakam Ortakçı, "2013 yılında yeni üyelerimiz bu göreve devam edecek. Her 4 üyemize bundan sonraki yaşamlarında ve görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
Vakfın ihtiyaçlarını gideren ve büyük bir boşluğu dolduran örnek bir hizmet kuruluşu olduğunu belirten Ortakçı, "Vakıf geleneğimiz çok eskilere dayanıyor. Dışarıdan atanan ve seçilen üyeler olarak hiçbir maddi menfaat ummaksızın, hiçbir beklenti içerisinde olmaksızın, bu işi sadece vakıf hayrı için, insanlara yardım amacıyla yaptığınız bir hizmettir. Bunun en iyi karşılığı vicdanlarınıza duyduğunuz hazdır, lezzettir, şereftir. Bu şerefli ve hayırlı görevi severek, isteyerek, layıkıyla yaptığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Görev süreleri dolan üyeler de, huzur içinde ayrıldıklarını belirterek, Kaymakam Ortakçı'ya teşekkür ettiler.
Bu arada, boşalan üyeliklere seçilen Omurlar Köyü Muhtarı Ali Alkan, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Erdem Dilik ile halktan üyeler Rasim Akgün, Bilal Karakeçili ve Bünyamin Demir, bir yıl süreyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti'nde görev yapacak.
(AÇ-ERG-Y)

30.01.2013 17:02:26 TSI

Editör: Wan Haber